Novi Sad
26.01.2014.
08:23 > 08:25
Stanovnici ulice Račkog u Petrovaradinu još će sačekati dok se ne završi gradnja kanalizacije u njihovoj ulici, jer Grad, i pored najava, radove ne planira uskoro da nastavi, odnosno bar dok se ne sagradi obilaznica na koju se čeka već decenijama.
  • 27.01.2014 17:06
    bruke
    U 21-om veku 3 kilometra od centra grada centralna (ne periferna) ulica N E M A K A N A L I Z A C I J U? F UJ
  • NS2

    26.01.2014 18:04
    Detelinarac
    Ja sam pisao o svim vlastima pa i o onim "sa Tetkinog Kauca" .I tako ce biti bilo ko da dodje na vlast ,jer ovo je SONU STRANU REKE!
    I nemoj da pises komentar sta su "moji" a nisu moji uradili !A ovo tvoji koji su na vlasti su dosli doslovce sto je receno;
    -Bice osnovano 6 ili 7 opstina /stranka za Novi sad ima u programu /dok ZENA nije sela u fotelju .
    -da ce Bocke dobiti i Vodu i Kanalizaciju OMA !
    -Da ce Sadovi zavrsiti se Kanalizacija OMA!
    -Da ce se u Petrovaradinu Asvaltirati 24km Ulica .
    -Da ce se uraditi gore pomenuta kanalizacija koja bolje da se uradi je obilaznica jos nije NI ISPROJEKTOVANA ,a kamoli izvrsena exproprijacija !
    I tako redom obecanje do ovbecanja !
    E ISTINE RADI ,gosn Mirovic je uradio od njegove Kuce Kanalizaciju 1400m i SPOJIO NA NISTA! /Rumenacka varijanta/.
    Eto @d
    Detelinarac to su TVOJI obecali pa sLAGALI !
  • Toma

    26.01.2014 11:43
    kilavci
    na stranu šta mislim o sadašnjoj štapikanap laičkoj koaliciji moralnih gromada u gradu,

    toliko su svi kilavi da mi se povraća. Ne mogu par kilometara puta da izgrade već 20 godina, umesto da se to uradi bez da smo i čitali u novinama.

    Sramotno je kakav šljam vodi ovaj grad. Ali VI drugi put razmislite na izborima za koga ćete glasati. Bilo je boljih opcija lokalnih, od ovih beogradskih službenika.
  • 26.01.2014 10:57
    sta ste ocekivali drugo od ovih nesposobnjakovica
    Vodovodom upravlja ekipa koja je kritikovala prethodne da nista nisu uradili za Petrovaradin, a oni zato izlaze iz vlasti jer ce da urade sve moguce! Pa evo, vidite kako rade, sremska strana nece od ovih dobiti NISTA
  • Detelinarac

    26.01.2014 09:20
    @NS2
    videli smo na delu i vase eksperte sa tetkinog kauca,kao da ste vi uradili nesto sto ce vam dati za pravo da kritikujete druge.
  • NS2

    26.01.2014 08:50
    NISTA PREKO DUNAVA
    Gradjanima treba da bude jasno da se NIKAD U NAREDNIH 20 GODINA NISTA NECE RADITI PREKO DUNAVA !
    MI SMO GRADJANI TRECEG REDA JER ISPRED NAS SU SVA PRIGRADSKA NASELJA SONU STRANU DUNAVA I ONI SU DRUGOG REDA .A PRVI RED TO TI JE SAM GRAD IZ KOGA JE NAJVISE POSLANIKA !
    NEGO DA PITAM OVE "ZA NOVI SAD" STA SU SE DOGOVORILI KAD SU ULAZILI U GRADSKU VUCEVICEVU VLAST .GRIZE LI IH SAVEST ILI SU IM FOTELJE TOPLE ! LAZOVI KO I SVI I TAKO CE TO BITZI DOGOD PETROVARADIN NE BUDE OPSTINA !
    A redakcija moze da ne objavi ovaj tekst jer je opisan velikim slovima sto je manji problem od laganja i pljackanja naroda sovu stranu Dunava !Ali opametice se i ovi sto odavde za vas glasaju jednog dana!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna